Dier van de Week

  Nieuws
Kater Droppie zoekt een rustig huis, liefst met een tuin, waar hij ruim de tijd krijgt om te wennen. (Foto: aangeleverd)
Kater Droppie zoekt een rustig huis, liefst met een tuin, waar hij ruim de tijd krijgt om te wennen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Droppie is een leuke, gecastreerde kater van vier jaar oud. Het is voor zijn eigen mensen een aanhankelijke kat die graag geknuffeld wordt en bij je op de bank ligt. Hij kan niet bij andere dieren en kleine kinderen vindt hij heel eng. Daarom zoekt het dierentehuis voor hem een rustig huis waar hij het rijk alleen heeft en ruim de tijd krijgt om te wennen. Droppie is gewend om buiten te komen, dus een huis met tuin wordt gewaardeerd.
Het dier van vorige week, hond Twinkel, is na de oproep vorige week in deze krant door een echtpaar opgehaald. Zij heeft dus een nieuw thuis gevonden!
Wie interesse heeft in Droppie, kan contact opnemen met het Dierentehuis Hoorn, tel. 0229-218197. Het asiel is gevestigd aan de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn en is dagelijks (behalve zondag) geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten