Historische lunch op Open Monumentendag

  Nieuws
In de historische kas in Blokker kunnen belangstellenden tijdens Open Monumentendag genieten van een historische lunch. (Foto: aangeleverd)
In de historische kas in Blokker kunnen belangstellenden tijdens Open Monumentendag genieten van een historische lunch. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BLOKKER - Beleef de Geschiedenis verzorgt zaterdag 8 september - Open Monumentendag - om 12.00 uur een historische lunch in de historische kas in Blokker (Koewijzend 4). Het thema van Open Monumentendag 2018 is Europa. Onder de rijpe druiventrossen gaan de deelnemers terug in de tijd.
De lunch geeft een tipje van de sluier prijs van de keuken in de middeleeuwen tot en met de zeventiende eeuw. Wat aten de Romeinen, Vikingen, Franken en de mensen in de Republiek der Nederlanden? Schuif gezellig aan bij deze unieke lunch en ontdek het zelf. Leuk voor jong en oud!
Opgeven is verplicht en kan door uiterlijk 5 september een mail te sturen naar info@beleefdegeschiedenis.nl Voor deze activiteit wordt een onkostenvergoeding gevraagd. De kosten zijn 7,50 euro per volwassene en 5 euro per kind. Vol is vol! Meer informatie is op www.beleefdegeschiedenis.nl/nieuws te vinden.

Meer berichten