Cursus 'Omgaan met mensen met een depressie'

  Nieuws

HOORN - Een echte depressie is geen sombere bui die na een paar dagen vanzelf verdwijnt. Heeft iemand in de familie of directe omgeving een depressie? Het eigen leven kan daardoor flink beïnvloed worden. Wie dicht bij deze persoon leeft, kan zelf ook het gevoel krijgen in een sociaal isolement te raken. Het doet verdriet en roept ook gevoelens van onmacht op. Tijdens de cursus 'Omgaan met mensen met een depressie' wordt advies gegeven om beter in balans te blijven.
De cursus start dinsdag 16 oktober (van 19.00 tot 21.00 uur op op de Maelsonstraat 1 in Hoorn. Er zijn in totaal zes bijeenkomsten (vervolgdata: 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november 2018). De cursus is bedoeld voor familieleden en direct betrokkenen van mensen met een depressie, uit Noord-Kennemerland, Kop van Noord-Holland en West-Friesland.
Geïnteresseerd in deze cursus? Neem voor aanmelding en meer informatie contact op met Mariette Stegerhoek of Willemien Engwerda via 072-5357290 of m.stegerhoek-vanderavoird@ggz-nhn.nl of w.engwerda@ggz-nhn.nl.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.ggz-nhn.nl.

Meer berichten