Dorcas Winkel Hoorn breidt uit

  Nieuws

HOORN - Dorcas Winkel Hoorn biedt een zeer divers aanbod; van kleding tot speelgoed, van boeken tot knutselspullen en natuurlijk veel huishoudelijke artikelen en woonaccessoires. Veel mensen weten inmiddels de weg te vinden en komen regelmatig in de winkel. Begin 2019 wordt de winkel flink uitgebreid zodat er meer ruimte komt voor onder andere meubels.
De vrijwilligers werken met heel veel plezier in de winkel. Ook tussen de vrijwilligers en de klanten ontstaan leuke contacten. De winkel is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. De opbrengst gaat naar projecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Daarnaast kunnen op dinsdag tussen 10.00 en 15.00 uur spullen worden ingeleverd. Volg de Dorcas Winkel op Facebook, want daar staan regelmatig foto's van spullen die in de winkel te koop zijn. Bovendien houdt de winkel op haar Facebookpagina een winactie onder de volgers.
Informeer ook eens naar vrijwilligerswerk; er is van alles te doen in het magazijn en in de winkel. Momenteel is er extra behoefte aan kassamedewerkers.
Kom langs aan de Dr.C.J.K. Van Aalstweg 5b in Hoorn. Telefoon: 0229-820395. Meer informatie: www.dorcaswinkelhoorn.nl.

Meer berichten