De Baanbreker zoekt handige vrijwilligers

  Nieuws

HOORN / ENKHUIZEN - De Baanbreker is een stichting die niet kan bestaan zonder de hulp en inzet van vrijwilligers. Dankzij deze inzet is het mogelijk om activiteiten aan te bieden voor mensen met een beperking. Op dit moment is de organisatie op zoek naar vrijwilligers voor het houtatelier op de locaties in Hoorn en Enkhuizen.
Het betreft één dagdeel in de week op woensdag in Enkhuizen. Voor de afdeling in Hoorn zoekt De Baanbreker iemand voor één dagdeel per week op woensdag of donderdag. Bij de meubelwerkplaats worden oude meubels en lifestyle-producten van een nieuw uiterlijk voorzien. Ervaring met houtbewerking en zin om vrijwilligerswerk te doen? Kom langs bij De Baanbreker. Aanmelden kan via 0228-317416 of info@baanbrekerenkhuizen.nl.
Bij De Baanbreker komen mensen met een beperking voor dagbesteding. Dit zijn mensen met een GGZ-achtergrond, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bij de Baanbreker een plekje in de maatschappij en vanuit deze veilige omgeving kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen en leren.

Meer berichten