Verwondering in tiende Theater van de Nacht - Beleef een magische en spannende avond bij MAK Blokweer

  Nieuws
Theater van de Nacht: een avontuurlijke avond voor het hele gezin, vol verwondering in en over het donker. (Foto: aangeleverd)
Theater van de Nacht: een avontuurlijke avond voor het hele gezin, vol verwondering in en over het donker. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BLOKKER - MAK Blokweer presenteert zaterdag 27 oktober - tijdens de landelijke Nacht van de Nacht - voor de tiende keer het Theater van de Nacht. Een avontuurlijke avond voor het hele gezin, vol verwondering in en over het donker.
Dit jaar is het thema 'Verhalen van de Nacht'. Je laten meeslepen door prachtig verteltheater staat dan ook centraal. De boerderij wordt omgetoverd tot een intiem podium waar verhalenverstelster Marjo Dames vertelt over Prinses. Prinses wil naar de maan, maar hoe komt ze daar?

Sprookjesroute

Een heel andere, maar even betoverende ervaring is de sprookjesroute. In het donker wandelen bezoekers langs een schaars verlicht pad. Onderweg worden op drie verschillende locaties magische en fantastische dierenfabels verteld, waarin het donker steeds een belangrijke rol speelt.
Kampvuur

In het bezoekerscentrum kunnen kinderen zich laten schminken. Ook zijn er creatieve activiteiten, zoals een magische nachtvlinder knutselen of een eigen nachtsprookje schrijven of tekenen. Kom tussen de activiteiten door gezellig bij het kampvuur zitten (verzorgd door Scouting Martin Luther King) met een beker warme chocolademelk, een hotdog of iets anders lekkers erbij.
Iedereen is van 18.30 tot 22.30 uur welkom aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Entree is vijf euro per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Meer informatie: www.mak-blokweer.nl, 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Meer berichten