D`r op uit

  Nieuws

Muziek

Hoorn
- 2 t/m 4 nov - Kamermuziekfestival op diverse locaties in de binnenstad. Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op www.kamermuziekfestivalhoorn.nl.
Zwaag
- Zon 4 nov - Optreden van de band The Mordants in café de Witte Valk, Dorpsstraat 175. Aanvang 15.00 uur, vrij entree. Ook een optreden van de Utrechtse bluesband The Ramshackle Bluesband.


Markten
Zwaagdijk-Oost
- Zon 4 nov - Rommelmarkt op de Bollenmarkt 6h in Zwaagdijk-Oost, met o.a. huisraad, decoratie, speelgoed, antiek, lp's, cd's, dvd's, (oude) boeken en kinderkleding. Open van 9.00 tot 15.00 uur.

Medemblik
- Zat 10 nov - Kledingmarkt in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Opbrengst komt ten goede aan de restauratie van het historische kerkgebouw. Entree is gratis.
Exposities
Hoorn
- T/m 20 jan - Het Westfries Museum aan de Roode Steen exposeert 'Indische Pracht': 40 werken van fotograaf Dennis A-Tjak. Hij laat zijn fascinatie voor de Indonesische flora zien.
- T/m 17 dec - Expositie schilderijen van Sasha Kroiter in de Pakhuisgalerie, Onder de Boompjes 21. Titel van de expositie is 'Jazz, Drugs & Tears', met grote geschilderde (sepia)portretten van jazzlegendes zoals Dean Martin, Judy Garland en Billie Holiday. Open: di t/m vrij 11.00-16.00 uur.

Meer berichten