Thuisrestaurants bij gastvrije Hoornaren

  Nieuws
Thuiskok Ciska Hagenaars doet dit jaar weer mee met haar thuisrestaurantje De Oude Boddaert. (Foto: aangeleverd)
Thuiskok Ciska Hagenaars doet dit jaar weer mee met haar thuisrestaurantje De Oude Boddaert. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Na het succes van vorig jaar organiseren Herberg Hoorn en Voor een Mooie Stad dit jaar weer 'Glouwe Bai de Buren'. Van 18 tot en met 31 december serveren gastvrije inwoners een maaltijd in hun huiskamer voor stadsgenoten die houden van gezelligheid.
Vorig jaar deden meer dan 25 thuisrestaurants mee, verspreid over heel Hoorn. Het resultaat was een week vol gezellige avonden waarbij stadsgenoten elkaar beter hebben leren kennen. Eten verbindt, zeker als het bij mensen thuis gebeurt, Glouwe Bai de Buren is daarom bij uitstek het initiatief dat mensen samenbrengt.
Als thuiskok bepaal je zelf op welke avond en voor hoeveel gasten je kookt. Deelname is gratis en dankzij hulp van sponsors wordt het openen van een thuisrestaurant nog makkelijker. Zo krijgt elke thuiskok een kleine vergoeding voor de boodschappen, een reserveringssysteem en een bord voor op de gevel. Bovendien zijn de deelnemers welkom bij de thuiskokbijeenkomst waarbij de Hoornse chef-kok Lucas Rive tips en tricks geeft.
Aanmelden kan tot 14 november via vooreenmooiestad.nl/glouwe18 .

Meer berichten