Bijeenkomst 'Ouders van een overleden kind'

  Nieuws
Coördinator/begeleider Wiek Luza. (Foto: aangeleverd)
Coördinator/begeleider Wiek Luza. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Bij Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn vindt dinsdag 20 november van 19.30 tot 21.30 uur een bijeenkomst plaats voor ouders van een overleden kind. Zij kunnen gedachten, gevoelens en ervaringen met elkaar uitwisselen.
Onderwerpen die aan bod kunnen komen: de ervaringen met de behandelingen in het ziekenhuis, de machteloosheid die je als ouder ervaart als je je kind ziet lijden en hier niets aan kunt doen en uiteindelijk je kind moeten loslaten. Of de immense klap van een plotseling verlies door een hartstilstand, verkeersongeval of suïcide. Hoe communiceer je met je eventuele partner, je eventuele andere kinderen en kleinkinderen? Hoe ga je om met je kwetsbaarheid en het gevoel dat de zon nooit meer zal schijnen? Waar loop je allemaal tegen aan in je omgeving, hoe ga je weer verder, waar en bij wie vind je troost?
De avond wordt begeleid door Marijke Krumperman (gastvrouw bij Pisa en moeder van een aan kanker overleden kind) en Wiek Luza (coördinator/begeleider bij Pisa). Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via administratie@inloophuispisa.nl of 0229-758531. Inloophuis Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van vijf euro per persoon, inclusief koffie en thee. Meer informatie: www.inloophuispisa.nl.

Meer berichten