Muziektrio uit Hoorn treedt op met Roxeanne Hazes

  Nieuws
Het muziektrio van Theatergroep Eenhoorn wordt verrast met het nieuws dat ze mogen optreden op het Knoop Gala 2018. (Foto: aangeleverd)
Het muziektrio van Theatergroep Eenhoorn wordt verrast met het nieuws dat ze mogen optreden op het Knoop Gala 2018. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Het muziektrio van Theatergroep Eenhoorn uit Hoorn werd onlangs verrast met het nieuws dat ze met Roxeanne Hazes mogen optreden op het Knoop Gala 2018. Ze waren dolblij. Voor de achtste keer organiseren de NTR en HandicapNL het Knoop Gala, waarbij muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan.
Het muziektrio uit Hoorn bestaat uit Yannic (30), John (50) en Shalien (25). De heren werken bij Theatergroep Eenhoorn en hebben een passie voor muziek. Yannic is dol op zingen en houdt van Nederlandstalige muziek. John houdt van grote theaterproducties en is een echte entertainer. Shalien zingt, maar speelt daarnaast ook nog eens piano en gitaar. Met z'n drieën zingen zij 'Dromen', een eigen lied waarvan John ook twee coupletten heeft meegeschreven.
Naast Roxeanne Hazes doen ook andere grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie mee. Dit jaar zijn dat Nick en Simon, Trijntje Oosterhuis, Broederliefde, OG3NE en Boef. Bovendien is het Knoop Gala natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest. Paul de Leeuw presenteert deze bijzondere avond in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok neemt het backstage-gedeelte voor haar rekening en komt met updates vanuit de greenroom waar alle talenten zich voor hun optreden verzamelen.
De opnames vinden dinsdag 11 december plaats in Koninklijk Theater Carré. De uitzending is donderdag 22 december om 20.25 uur te zien op NPO1. Meer informatie: www.ntr.nl/knoopgala .

Meer berichten