Blues on Sunday met Muddy Waters Tribute Band

  Nieuws
De band bestaat uit Robbert Fossen (zang, gitaar), Lothar Wijnvoord (gitaar), Thomas Toussaint (harmonica), Ivan Schilder (piano, zang), Dirk Wagensveld (bas) en Lars Hoogland (drums). (Foto: aangeleverd)
De band bestaat uit Robbert Fossen (zang, gitaar), Lothar Wijnvoord (gitaar), Thomas Toussaint (harmonica), Ivan Schilder (piano, zang), Dirk Wagensveld (bas) en Lars Hoogland (drums). (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - De Muddy Waters Tribute Band speelt zondag 25 november in Radio501 Blues on Sunday op het podium van Manifesto, Holenweg 14c in Hoorn. De groep beoogt geen kopie te zijn van de oorspronkelijke Muddy Waters Band, maar is een eerbetoon aan de 'Father of the Blues' en is met name geïnspireerd door de jaren-zeventig-shows en samenstelling van de band.
7 januari 2019 is het precies 65 jaar geleden dat het nummer 'Hoochie Coochie Man' van Muddy Waters werd uitgebracht. In 2019 viert de Muddy Waters Tribute Band deze 'verjaardag' met 'The Hoochie Coochie Tour'. Eind 2018 doen ze al een paar promoshows, waaronder de show voor Radio 501, Blues on Sunday. Met een goede dwarsdoorsnede van het repertoire, dat Muddy en zijn band speelden, neemt de Muddy Waters Tribute Band het publiek mee in de sfeer en vibe van één van de belangrijkste, invloedrijkste en bekendste bluesartiesten die ooit bestaan heeft.
De zaal is om 14.30 uur open. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar (onder andere bij Primera) of op de dag zelf aan de deur.

Meer berichten