Dertigste verjaardag gevierd of dertig jaar getrouwd?

  Nieuws
De redactie is op zoek naar mensen die dit jaar dertig zijn geworden, dertig jaar getrouwd zijn, dertig jaar in dienst zijn of iets anders met het getal dertig hebben. (Foto: Adobe Stock)
De redactie is op zoek naar mensen die dit jaar dertig zijn geworden, dertig jaar getrouwd zijn, dertig jaar in dienst zijn of iets anders met het getal dertig hebben. (Foto: Adobe Stock) (rodi.nl)

REGIO - West-Friesland op Zondag viert 16 december een feestje: de krant bestaat dertig jaar! Die dag komt West-Friesland op Zondag met een speciale en feestelijke jubileumuitgave boordevol verhalen die allemaal iets met het getal dertig te maken hebben. Daar hebben we onze lezers voor nodig. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar mensen die dit jaar dertig jaar zijn geworden, dertig jaar getrouwd zijn of dertig jaar in dienst zijn bij een West-Fries bedrijf. Maar ook verenigingen die dertig jaar bestaan of lezers die op nummer 30 wonen, kunnen de redactie mailen. Stuur gerust een leuke foto mee! De meest bijzondere, grappigste, leukste of mooiste inzendingen krijgen zondag 16 december een plekje in de jubileumuitgave. Dus mail naar: redactie.wfr@rodi.nl. Doe dat wel vóór maandag 10 december. De redactie kijkt uit naar de reacties.

Meer berichten