Vriendenkring klaar voor allerlaatste uitvoeringen

  Nieuws
Affaires, overmatig alcoholgebruik en enorme misverstanden; het komt allemaal langs in Hotel op Stelten. (Foto: aangeleverd)
Affaires, overmatig alcoholgebruik en enorme misverstanden; het komt allemaal langs in Hotel op Stelten. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZWAAG - Na meer dan veertig jaar te hebben bestaan, speelt toneelvereniging Vriendenkring in Zwaag vrijdag 30 november en zaterdag 1 december haar allerlaatste uitvoeringen. Door de kleine hoeveelheid leden en vrijwilligers is de vereniging te kwetsbaar geworden en wordt het neerzetten van een nieuwe reeks uitvoeringen telkens een nog grotere uitdaging.
Na lang en hard repeteren is de cast helemaal klaar om het publiek een hilarische avond te bezorgen met het komische toneelstuk Hotel op Stelten. De kijkers worden meegenomen naar het bouwvallige hotel van manager Roos van Vliet en haar knorrige collega Albert. Ondanks de staat van het hotel, zijn alle kamers geboekt en belooft het een drukke avond te worden. Veel bijzondere gasten blijven een nacht slapen, al weet niemand echt in welke kamer dat gaat gebeuren. Affaires, overmatig alcoholgebruik en enorme misverstanden; het komt allemaal langs in Hotel op Stelten.
Ook bij de voorstellingen in café de Witte Valk - aan de Dorpstraat 175 in Zwaag - aanwezig zijn? Kaarten zijn te koop via de website of aan de deur voor tien euro, inclusief lot. Kijk voor meer informatie op www.vriendenkringzwaag.nl/hotel-op-stelten.

Meer berichten