Dier van de Week

  Nieuws
Het dierentehuis zoekt voor Sootie een nieuwe eigenaar die zeker de eerste tijd niet veel van haar verwacht. (Foto: aangeleverd)
Het dierentehuis zoekt voor Sootie een nieuwe eigenaar die zeker de eerste tijd niet veel van haar verwacht. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Sootie is een leuke, gesteriliseerde poes van circa twee jaar oud. Ze is met haar kittens gevangen toen ze liep te zwerven bij een tuindersbedrijf. Sootie gedroeg zich eerst als een wilde kat, maar na verloop van tijd kwam ze tot rust en inmiddels vindt ze het stiekem best fijn om geaaid te worden. Ze is nog wel heel schuchter en deelt regelmatig een tik uit omdat ze je dan even niet vertrouwt. Het dierentehuis zoekt voor haar dan ook een nieuwe eigenaar die zeker de eerste tijd niet veel van haar verwacht en die het als een uitdaging ziet om haar op den duur helemaal voor zich te winnen. Engelengeduld en een vergevingsgezind karakter zijn hierbij een must. Het dierenasiel wil Sootie ergens plaatsen waar ze niet meer los buiten gelaten wordt. Dit zal ze prima accepteren.
Poes Bolletje, het dier van vorige week, heeft een nieuw thuis gevonden.
Wie interesse heeft in Sootie, kan contact opnemen met het Dierentehuis Hoorn, tel. 0229-218197. Het asiel is gevestigd aan de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn en is dagelijks (behalve zondag) geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten