Inzamelen voor eenzame ouderen rond kerst

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZWAAG - Stichting Dromehof zamelt dit jaar spullen in voor de kerstactie die jaarlijks wordt georganiseerd. Doel van de inzameling is om zoveel mogelijk pakketten te maken die worden uitgedeeld tijdens een persoonlijk bezoekje aan de ouderen.

In de kringloopwinkel van Dromehof vindt de inzameling plaats tot en met 15 december. Iedereen kan spullen aanbieden voor de kerstpakketten en zo bijdragen aan de actie.
Soms is het een emotioneel moment. De ouderen krijgen een bezoekje en een cadeau van vreemden die aan hen denken, en dat wordt erg gewaardeerd. Vorig jaar werden maar liefst driehonderd ouderen bezocht en ruim duizend cadeaus uitgedeeld samen met de Kinderkledingbank Hoorn.
Rond de feestdagen wordt extra aandacht besteed aan ouderen die weinig tot geen bezoek krijgen. Maar Stichting Dromehof organiseert en sponsort ook vele andere acties voor eenzame en hulpbehoevende ouderen in regio West-Friesland. Zo worden regelmatig spullen geschonken voor acties van zorginstellingen en ouderenbonden en organiseert Dromehof ook laagdrempelige sociale evenementen.
Ook een bijdrage leveren en de hulpbehoevende ouderen van West-Friesland ondersteunen? Dit kan door leuke spullen voor de kerstpakketten te schenken tijdens de inzamelactie. Ook is het mogelijk om vrijwilligerswerk te doen in de winkel van Dromehof.
De kringloopwinkel is te vinden op De Oude Veiling 22 in Zwaag. Meer informatie: www.dromehof.nl.

Meer berichten