UnivéKale Takken loop gaat weer voor sfeer

  Nieuws
Univé Kale Takken loop gaat weer voor sfeer. (Foto: aangeleverd).
Univé Kale Takken loop gaat weer voor sfeer. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

REGIO - De eerste zondag in het nieuwe jaar, 6 januari 2019, staat er weer een mooie wandeling op het programma van team Sfeerwandeling.nl . Deelnemers hebben de keus uit drie verschillende afstanden. De korte wandeling zorgt er voor dat vermoeide beentjes met de huifkar weer terug gebracht kunnen worden naar de finish.

Hier staat voor alle deelnemers een heerlijke kop warme snert met roggebrood en spek klaar. In de route is ‘het Huis van Niets’ te bezichtigen boven op de dijk van het IJsselmeer. Natuurvereniging Wierhaven geeft hier uitleg over de vogelstand en biedt de mogelijkheid om via verrekijkers vogels te spotten. Op het terrein van Staatsbosbeheer, vlak naast de hoge bult van het Wierholt, is een tussenstop ingericht waar deelnemers op vertoon van hun aangeboden bon een gratis kopje warme chocomel, koffie of thee aangeboden krijgen.
Het is al de negende keer dat er een themawandeling door het team Sfeerwandeling.nl wordt georganiseerd. Naast een voorjaars-, najaars- en een Boerenlandwandeling is dit al de zesde Kale Takken loop. De start en de finish vindt plaats in de Snippenwei bij het Dijkgatbos. Deze locatie wordt geëxploiteerd door Gidus en Sasja van camping ‘Het Bos roept!’ Zij werken mee door hun deuren open te stellen en de vuurtent op te zetten. De drijvende kracht achter de wandeling Ben Tops stopt er na deze wandeling mee en hoopt het stokje daarna door te kunnen geven. Gesprekken hierover zijn gaande. Hij biedt de deelnemers na afloop een glaasje Glühwein ter afscheid aan.
Voor meer informatie www.sfeerwandeling.nl

Meer berichten