Oproep: paranormale activiteiten

  Nieuws
Wie wil het team Paranormal Activities inschakelen voor een huisonderzoek? Laat het ons weten en wie weet komen ze bij u langs. (Foto: aangeleverd)
Wie wil het team Paranormal Activities inschakelen voor een huisonderzoek? Laat het ons weten en wie weet komen ze bij u langs. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Het team Paranormal Activities doet al jarenlang op professionele wijze onderzoek naar paranormale activiteiten in historische gebouwen in heel Nederland. De groep bestaat uit veertien personen: drie mediums en een aantal personen met paranormale aanleg. Het team doet ook huisonderzoeken (huiszuiveringen) bij mensen thuis die last hebben van paranormale activiteiten. Tijdens dit onderzoek - waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van videocamera’s en geluidsrecorders - probeert het team contact te leggen met de aanwezige entiteit(en). Na het onderzoek wordt het huis gezuiverd, zodat alle energieën worden verdreven en de rust wederkeert. De redactie van West-Friesland op Zondag is benieuwd of er mensen zijn in West-Friesland die open staan voor zo’n huisonderzoek, bijvoorbeeld omdat zij ervaring hebben met onverklaarbare gebeurtenissen in huis of last hebben van paranormale activiteiten. Wie interesse heeft, kan een mailtje sturen naar redactie.wfr@rodi.nl. Laat in dit mailtje sowieso uw adresgegevens en telefoonnummer achter. Probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven waarom en waarvoor u het PA-team zou willen inschakelen. Voor het onderzoek vraagt het PA-team wel een vergoeding, onder andere voor de benzinekosten. Van tevoren neemt een van de teamleden contact met u op om te beoordelen of Paranormal Activities inderdaad iets voor u kan betekenen. Vanzelfsprekend worden alleen serieuze aanmeldingen in behandeling genomen. Meer informatie over het PA-team staat op www.paranormalactivities.nl.

Meer berichten