Open Veteranendagen 50+ bij De Balletuin in Zwaag

Sport
Elke tennisser vanaf vijftig jaar kan meedoen aan het toernooi bij De Balletuin.
Elke tennisser vanaf vijftig jaar kan meedoen aan het toernooi bij De Balletuin. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Met inachtneming van de RIVM-coronamaatregelen organiseert de activiteitencommissie van tennisvereniging De Balletuin het toernooi Open Veteranendagen 50+. Dit toernooi is bedoeld voor iedere tennisser vanaf vijftig jaar, lid of geen lid van een vereniging, speelsterkte 6 tot en met 9. Locatie: park Risdam Noord in Zwaag.

Om voldoende rekening met elkaar te kunnen houden, is gekozen voor twee aparte data: dinsdag 1 september voor de categorieën DD 8&9 / HD 8&9 / GD7 / GD6 en donderdag 3 september voor de categorieën DD7 / DD6 / HD7 / HD6 / GD8. Beide dagen is de kantine open vanaf 09.30 uur en start de eerste wedstrijdronde om 10.00 uur.

De indeling wordt gemaakt op basis van de inschrijvingen. De kosten zijn acht euro per persoon per onderdeel. Helaas geen lunchbuffet dit jaar, maar wel koffie/thee met gebak bij aanvang en borrelhapjes na afloop. Inschrijven kan tot en met 19 augustus via www.toernooi.nl (submenu Toernooien, zoek op Balletuin). Nog vragen? Mail dan naar tc@balletuin.nl.