Nieuws: 27 woningen fase 2A in ’t Zand-Noord

Partnerbijdrage
’t Zand-Noord fase 2A is de nieuwste fase in nieuwbouwproject ’t Zand-Noord.
’t Zand-Noord fase 2A is de nieuwste fase in nieuwbouwproject ’t Zand-Noord. (Foto: aangeleverd)

‘t ZAND – Gebiedsontwikkelaar BPD uit Amsterdam start 25 november in samenwerking met Kuin Vastgoedontwikkeling uit Bovenkarspel met de verkoop van fase 2A in nieuwbouwproject ’t Zand-Noord in ’t Zand. 

Aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel is tezamen met De Wolff & Partners verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening. 

’t Zand-Noord fase 2A is de nieuwste fase in nieuwbouwproject ’t Zand-Noord. Met de eerste fase in dit nieuwe kwadrant komen er woningen in een andere architectuur dan eerder in ’t Zand-Noord zijn gebouwd. Er worden 27 duurzame woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en semibungalows. De koopsommen starten bij € 285.000, v.o.n. De woningen in fase 2A zijn de eerste woningen in de nieuwe fase van ‘t Zand-Noord en kenmerken zich door een andere architectuur en een diversiteit aan kapvormen. In deze fase komen 7 rij- en 8 hoekwoningen, 6 twee-onder-een kapwoningen en 6 semibungalows. De rij- en hoekwoningen hebben ca. 122 of 132 m2 woonoppervlakte en liggen in vier rijtjes van drie óf vier woningen. De twee-onder-een kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 132 of 147 m2 en de semibungalows hebben een woonoppervlakte van ca. 137 of 142 m2. In dit deelplan liggen de twee-onder-een kapwoningen met hun achtertuin aan het water. 

De verkoop start op 25 november. De inschrijving zal online plaatsvinden en alle verkoopdocumentatie wordt beschikbaar gesteld op www.nieuwbouw-tzandnoord.nl. Voor vragen kunt u ook terecht bij de betrokken makelaars (VLIEG Makelaars uit Schagen of Van Lierop Adviesgroep uit Breezand).

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda