Glasobject 'Circle of Life' van Lida Dijkstra.
Glasobject 'Circle of Life' van Lida Dijkstra. ((Foto: Aangeleverd))

Jubileum Kunst in de Kerk

HENSBROEK - Voor de 25e keer is de jaarlijkse groepsexpositie 'Kunst in de Kerk'. Een afwisselende tentoonstelling met nieuwe kunstenaars, die te bezichtigen is in het weekend van 13 en 14 en van 20, 21 en 22 april in de Nederlands hervormde kerk aan de Kerkweg 2 in Hensbroek.

Er is altijd veel te zien: bronzen beelden, glasobjecten, sieraden, keramiek en schilderijen in verschillende technieken. Katinka Krijgsman toont haat magisch-realistische olieverfschilderijen, het werk van Marten Alkema zoekt een balans tussen abstract-expressionisme en CoBrA, Wilma Hoebee maakt bronzen beelden met mens en dier in de hoofdrol, Marijke Hessels creëert unieke sieraden met elk een eigen verhaal, keramist Klaas de Boer laat zich inspireren door de natuur en oude culturen, Marian Daems bouwt voertuigen, vaartuigen, mensen en gebouwen uit platen klei en Lida Dijkstra-Pastoor toont haar nieuwste glasobjecten.

Open van 12.00 tot 17.00 uur; daarbuiten op afspraak (bel Lida Dijkstra via 06-20571436). Meer weten? Kijk op www.kunstindekerk.com.

Meer berichten