Bestuur bij het uitdelen tickets! Aankondiging opening door Rob en Emiel.
Bestuur bij het uitdelen tickets! Aankondiging opening door Rob en Emiel. ((Foto: aangeleverd))

Super openingsact bij Huttendorp Ursem

URSEM - Nederlands kampioenen goochelen Rob en Emiel open Huttendorp Ursem op 15 juli om 09.00 uur. Daarna vindt het evenement nog op 16 en 17 juli plaats.

Binnenkort barst Huttendorp Ursem H'UT MYSTERIE los. Kraak de kluis, ontdek het mysterie van de Batter, het Labyrint en een heuse Escaperoom zorgen voor een zeer spannend en mysterieus Huttendorp!

Natuurlijk draait het tijdens Huttendorp in eerste instantie om het bouwen. Zeventien groepjes van tien kinderen en twee begeleiders ontwerpen en bouwen daarna een prachtige hut op een groot speelterrein in Ursem. Met materialen zoals pallets, zeil, verf, spijkers etc. worden de meest prachtige hutten gebouwd. 's Middags worden er verschillende leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd. Ofwel drie dagen lang kunnen de kinderen samen timmeren, knutselen, dansen, spelletjes doen en natuurlijk wil iedereen de verkiezing van het mooiste Huttendorp bouwwerk winnen.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door ruim zestig vrijwilligers die elke dag goed door de organisatie natuurlijk verzorgd worden.

Openingsact

Huttendorp wordt dit keer wel heel spectaculair geopend. Niemand minder dan kersverse Nederlandse kampioenen goochelen Rob & Emiel geven een geweldige openingsact en voeren per groepje nog een act op voor de kinderen en vrijwilligers. Hoe spannend en mysterieus is dat!

Twee weken geleden werd onze eigen Sem Hut door Rob en Emiel weg gegoocheld en sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Alleen zijn rode pet is achter gebleven. Het bestuur hoopt hem tijdens het Huttendorp toch echt weer te zien. Weer zo'n vreemd mysterie!

Kaarten ophalen

Alle deelnemende kinderen kregen inmiddels van de Bavo en Langereis hun kaarten. Op het Batterplein kwam het bestuur in een heuse legertruck aanrijden om de kinderen hun boekje en Secret Agent toegangspas te overhandigen.

Meer berichten