Clemens & Clemens.
Clemens & Clemens. ((Foto: aangeleverd))

Kermis vieren doe je in De Brink!

OBDAM - De kermis in Obdam vindt van zondag 18 tot en met dinsdag 20 augustus plaats. "Een feest waar jong en oud lange tijd reikhalzend naar uitkijkt", laat Hanneke Tinor-Centi weten, namens De Brink. "Sociaal-Cultureel Centrum De Brink doet graag mee aan de feestelijkheden rondom de jaarlijkse deze jaarlijkse happening."

Gerard Borst en Robin de Ruiter treden zondag 18 augustus om 18.00 uur op in de foyer. Twee bijzondere muzikanten die, naast hun individuele muzikale activiteiten, regelmatig samen optreden. "De fraaie stemmen van Gerard en Robin kleuren prachtig samen", zegt Hanneke. "Het gelegenheidsduo begeleidt zichzelf op gitaar en hun repertoire bestaat, naast eigen werk, uit nummers van de jaren zestig tot hedendaagse toppers. Zo brengen zij werk van onder meer Elvis, Roy Orbinson, The Eagles, Buddy Holly, The Beatles, Fats Domino en diverse Nederlands artiesten. Met hun improvisaties weten zij het publiek te verrassen."

Gerard en Robin kennen elkaar lang. Zo'n veertig jaar geleden namen zij allebei deel aan 'Open bak' in De Vest in Alkmaar; een talentenjacht dat beginnende artiesten de kans gaf om op te treden voor een groot publiek. De muzikanten hadden gelijk een klik en zaten qua repertoire op dezelfde lijn. In de jaren daarna hebben zij veel ervaring opgedaan met Break en Shorline. Twee populaire coverbands uit de jaren tachtig en negentig. Robin speelt al vele jaren in de Hijgende Herten en Gerard is al 25 jaar solist. Dit bijzondere tweetal de foyer van De Brink ongetwijfeld op zijn kop!

Het is bijna een traditie te noemen: op kermismaandag (19 augustus) vindt er weer Vlotbruggen plaats in De Brink, aan de Dorpsstraat. Iedereen is van 10.00 tot 14.00 uur welkom in de Lisettezaal.

Clemens & Clemens

Eveneens op kermismaandag staat het befaamde duo Clemens & Clemens weer op het podium. De rasmuzikanten spelen om 19.30 uur in de foyer. "Het duo Clemens & Clemens (vader en zoon) staat garant voor een gezellige avond. Zij spelen met muziek van onder meer Pink Floyd en John Mayer."

Meer berichten