Genieten van goede muziek kan bij Pas-Pop in Benningbroek.
Genieten van goede muziek kan bij Pas-Pop in Benningbroek. (Foto: Monkey Business Images / Adobe Stock)

Festival met grote diversiteit muziekstijlen

BENNINGBROEK - Zin in een gezellig uitje? Kom 14 september dan naar Pas-Pop, aan de Molenstraat in Benningbroek. Het terrein is open om 15.00 uur worden er kinderactiviteiten gehouden: Sumoworstelen, levend tafelvoetbal, graffity spuiten en schminken. De bands beginnen hun optredens om 17.00 uur tot 01.00 uur.

Met haar eerste single "Once in my Life (Sverige Vals)" liet Elsa Birgitta Bekman de internationale muziekindustrie op haar grondvesten schudden. Samen met de violiste Jade Welling sloeg zij haar eigen weg ingeslagen... naar Benningbroek.

Golden Boy probeert het publiek te pakken als een bankdirecteur met goudkoorts die negatieve rente over spaargeld wil rekenen. Dit doen de bandleden met hun catchy melodieën die nog dagenlang door het hoofd spoken.

Voor wat stevigere muziek kunnen muziekliefhebbers prima terecht bij Crows from Ashes, een powertrio die zorgt voor een show vol passie en energie!

Wie er dit jaar ook zijn... die gelegenheidsband die voor één keer bij elkaar kwam om wat bekende nummers op Pas-Pop te spelen. En het jaar daarop ook, en daarna weer, en… Just Once doet zijn naam géén eer aan.

Sommige artiesten hebben geen introductie nodig. Ramon Boekel stelt al jaren muzikanten aan Pas-Poppers voor in de rol van presentator. Dit jaar stelt hij ook zichzelf voor! Hij zingt poprock, 80's en Big Band. Kom zelf luisteren!

Afsluiter is the Stereotypes met een denderende, onvervalste lading 70's rock. The Beatles, Jefferson Airplane, The Who en Pink Floyd zijn een paar namen uit hun brede assortiment hippie muziek.

Tweede podium

Tussen deze acts door zorgen de artiesten op het tweede podium dat de smaak erin blijft. Karin Erzsébet voor twee theelepels gevoelige covers, Writist voor een snufje experimentele electropop, Casanova Blues Brothers voor blues, en een flinke scheut van het goedje welteverstaan.

Als kers op de taart komt Collin Hoeve, de singer-songwriter uit Nijmegen (van The Voice) die sneller liedjes schrijft dan zijn schaduw, vers gemaakte vrolijke uptempo muziek spelen.

Mis het festival niet

Houd www.pas-pop.nl, Facebook of Instagram in de gaten voor het tijdschema zodat niets gemist wordt.

Meer berichten