Wie heeft zich nog niet opgegeven voor The Voice of Koggenland? Snel doen!
Wie heeft zich nog niet opgegeven voor The Voice of Koggenland? Snel doen! ((Foto: Shutterstock))

Doe jij mee met The Voice of Koggenland?

OBDAM - Mensen met zangtalenten uit Koggenland krijgen binnenkort de kans om hun talent te laten zien in 't Brakenkerkje, aan de Dorpsstraat in Obdam. Doe jij mee met The Voice of Koggenland?

De activiteitencommissie van 't Brakenkerkje verzorgt op 24 en 25 januari volgend jaar de talentenjacht The Voice of Koggenland. "Anders dan bij de landelijke editie worden hier geen stoelen gedraaid, maar genieten jury en publiek van begin tot einde van zang en muziek. Een open podium waarbij een talent één nummer mag zingen. Dit initiatief is echt bedoeld als springplank om kanidaten in de regio te stimuleren verder te gaan met muziek", laat Carla Gleijsteen van de activiteitencommissie weten.

Talenten

Getalenteerde deelnemers van The Voice of Koggenland verzorgen op een later moment een eigen liveoptreden.

Aanmelden is nu mogelijk

Zangtalenten, duo's of bands in Koggenland kunnen zich tot uiterlijk 1 december van dit jaar opgeven. "Heb jij een mooie zangstem en ben je ouder dan 16 jaar? Meld je dan nu aan via www.brakenkerkje.nl. Op het deelnameformulier dat je vervolgens aanklik, kun je aangeven of je jezelf wilt begeleiden, digitale begeleiding (USB) met muziekinstrument of band. Geef je muziekvoorkeuren en bijzonderheden door. Bij het aanmelden is het wel belangrijk dat je niet vergeet je telefoonnummer doorgeeft, zodat wij contact met je op kunnen nemen."

Talentenshow

Carla: "vindt jij of je omgeving dat je goed kunt zingen en zou je een keer mee willen doen aan een (kleinschalig) talentenshow, schrijf je dan in voor The Voice of Koggenland. Tijdens deze talentenshow mag je een voor jou favoriete nummer aan de juryleden en het publiek ten gehore brengen. Duo's of bands mogen natuurlijk ook aan deze show meedoen. Ook willen wij graag weten wat je zingt en met hoeveel personen. Geef twee nummers op voor variatie tijdens de show. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je op tijd in, dit kan vanaf nu tot 1 december. Wees er snel bij!"

Meer berichten