Kom naar de kledingbeurs in Obdam. Mooie artikelen voor kleine prijsjes.
Kom naar de kledingbeurs in Obdam. Mooie artikelen voor kleine prijsjes. ((Foto: archief Rodi Media))

Winterkleding- en speelgoedbeurs in De Stap

OBDAM - Een winterkleding- en speelgoedbeurs wordt zaterdag 5 oktober van 14.00 tot 16.00 uur gehouden in Sporthal De Stap, Stationsweg 6 in Obdam. Op de beurs is een groot aanbod van baby-kinder-dames-herenkleding te vinden in alle soorten en maten, evenals schoenen, boeken, speelgoed en grote babyartikelen, zoals bijvoorbeeld kinderwagen, autostoeltje en logeerbedje..

Wie spullen wil verkopen op de beurs, kan gebruik maken van één van de mogelijkheden: een afspraak maken met Laura via tel. 06-22882302 om de spullen in te laten schrijven. Of laat het materiaal inschrijven op 25 en 26 september tussen 19.00 en 20.30 uur bij Groen Kinderopvang aan de Overweg 11 in Obdam. Op de ochtend van de beurs zelf in tussen 08.30 en 09.00 uur de spullen inleveren bij de sporthal. Meer informatie over het inschrijven stuur een e-mail naar kledingbeursobdam@gmail.com.

De artikelen die tijdens de beurs niet worden verkocht gaan naar Roemenië. Speelgoed en grote babyartikelen kunnen retour tegen een kleine vergoeding per artikel.

Kijk ook voor nieuwetjes op Facebook.

Meer berichten