Koor Grenzenloos.
Koor Grenzenloos. ((Foto: aangeleverd))

Dubbelconcert SimonèZ en Koor Grenzenloos

OBDAM - SimonèZ en koor Grenzenloos brengen zaterdag 12 oktober om 20.30 uur een gezamenlijk concert in het prachtige Brakenkerkje, aan de Dorpsstraat in Obdam.

Tijdens dit bijzondere concert staat de najaarsblues centraal. Natuurlijk komt de blues voorbij, maar de najaarsblues hoort het publiek deze avond vooral terug in figuurlijke zin.

Een bijzondere samenwerking is ontstaan; SimonèZ en Grenzenloos laten elk hun eigen repertoire horen, maar zingen ook een aantal nummers samen. Het zijn goede bekenden van elkaar. Simone, de zangeres van SimonèZ, maakte jarenlang deel uit van het koor. Tegenwoordig treedt zij op met haar man Dirk-Jan en samen bezingen en bespelen zij het dagelijks leven in het programma 'und Schmerz en Smart et Amour' waarmee zij door Noord-Holland toeren. SimonèZ laat onder andere een aantal nummers horen uit dit programma 'met een lach en een traan'. Dat doen zij in het Nederlands, maar net zo goed in het Engels, Frans, Duits of Turks. Meer informatie over SimonèZ vindt u op www.simonez.nl.

Grenzenloos is een koor bestaande uit zes zangers en zes zangeressen. Samen met vier muzikanten, die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt de groep muziek uit allerlei windstreken. Het koor staat onder leiding van Rens Boerke en viert in 2020 haar twintigjarig jubileum. De leden zingen meerstemmig. Vier-, vijf- of zes-stemmig zingen is voor het koor eerder een uitdaging dan een probleem. Meer informatie is te vinden op www.koorgrenzenloos.nl.

Kaarten zijn te bestellen voor 10 euro per stuk via www.brakenkerkje.nl.

Meer berichten