Esther Groenenberg treedt 5 oktober op in Theaterkerk Wadway.
Esther Groenenberg treedt 5 oktober op in Theaterkerk Wadway. ((Foto: aangeleverd))

Cabaret en muziek in theaterkerk

WADWAY - Cabaretduo Hehobros treedt vrijdag 4 oktober op in theaterkerk Wadway en bezoekers kunnen zaterdag 5 oktober genieten van de Esther Groenenberg en band met een muziekprogramma over de mooie jaren zeventig. Aanvang telkens om 20.30 uur.

Na het grote succes van hun serie op internet en bij de VPRO gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing zijn twee beste vrienden van in de dertig en reflecteren in deze voorstelling op hun beider levens. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.

Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. In Back to the garden zingt ze het allermooiste repertoire van onder andere Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Een must voor iedereen die de seventies 'mijn tijd' noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor, net als Esther, te laat geboren zijn.

Meer informatie, zie www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten