Hoebe Muziekprojecten presenteert Rockin'Bach

REGIO - De naam Frank Hoebe is in Spierdijk en omstreken al jaren een muzikaal begrip. Hij heeft voor Hoebe Muziekprojecten een nieuwe parel aan zijn oeuvre toegevoegd: Rockin'Bach.

Deze muzikale voorstelling bestaat uit muziekstukken van Bach, gezongen door het projectkoor van Hoebe Muziekprojecten en solist Enrico Kors. Dit alles wordt begeleid door een negenkoppig orkest. Frank arrangeerde alle stukken, waarbij hij zich heeft laten inspireren door rock- en popmuziek. De combinatie van rockinvloeden en de klassieke muziek van Bach is heel bijzonder. Solist Enrico Kors heeft ook een stem die daar uitstekend bij past.

Deze muziekstukken worden afgewisseld met driestemmig gezongen vertellingen over het leven van Bach. De teksten hiervoor zijn geschreven door Mariken Elsen uit Leiden.

In de voorstellingen wordt samengewerkt met accordeonvereniging Con Zelo en muziekvereniging Erato, die zowel voor als na de pauze een aantal bewerkingen van Bach ten gehore brengen.

Meemaken? Kom dan 2 november om 20.30 uur naar de Hervormde kerk in Hoogwoud of 3 november om 20.00 uur in de Nederlands Hervormde kerk in Berkhout.

Reserveren kan via hoebereserveringen@gmail.com of bel 0229-563430. Een kaart kost 12,50 euro in de voorverkoop en aan de zaal 15 euro.

Meer berichten