Diagnose: niet meer te redden! is een komisch stuk.
Diagnose: niet meer te redden! is een komisch stuk. ((Foto: aangeleverd))

Actuele ziekenhuisperikelen in dorpshuis

ZUIDERMEER - Toneelvereniging Sint Genesius uit Zuidermeer is al enige tijd bezig om zich voor te bereiden op haar jaarlijkse uitvoeringsweekend: Diagnose: niet meer te redden!, geschreven door Rob van Vliet. Een hilarische ziekenhuiskomedie waarin de actuele problemen van deze sector op een lachwekkende wijze ten tonele worden gebracht.

Het publiek krijgt zicht op de gebeurtenissen op één specifieke kamer, waar de drie 'typische' patiënten liefdevol worden verzorgd door broeder Sebastiaan en stagiaire Annabel. Vanwege alle bezuinigingen valt dit niet mee en op een beetje begrip van afdelingshoofd mijnheer de Vries hoeven ze niet te rekenen. Die is alleen maar bezig met de op handen zijnde inspectie van de gezondheidsdienst.

Inspectrice mevrouw den Blijker is er eentje van het fanatieke soort en doet er alles aan om iets te vinden, waardoor zij het ziekenhuis kan sluiten. Als laatste hoop is er nog de reputatie van huischirurg Dokter Hunk, maar of hij het dreigende onheil af kan wenden?

Nieuwsgierig geworden of gewoon zin in een leuke avond? Kom dan vrijdag 22 of zaterdag 23 november om 20.00 uur naar het sfeervolle dorpshuis, Zuidermeerweg 56a, en geniet van een avondje onvervalst theater van de lach. Reserveren is niet nodig. Entree 5 euro, kinderen van de basisschool betalen slechts 1 euro.

Meer berichten