De leden van Rederijkerskamer Elena zijn al helemaal in de stemming.
De leden van Rederijkerskamer Elena zijn al helemaal in de stemming. ((Foto: aangeleverd))

Sinterklaas en Katootjes kadootjes in Grost

GROSTHUIZEN - Rederijkerskamer Elena presenteert zaterdag 23, zondag 24, zaterdag 30 november en zondag 1 december de leuke kindervoorstelling Sinterklaas en Katootjes kadootjes in Brasserie de Grost, Grosthuizen 80.

Als een pakjesbesteller cadeautjes aflevert bij Sinterklaas, blijken dat precies de pakjes te zijn die de Pieten ook bovenaan hún verlanglijstje hebben staan. Ze zijn er zeker van dat die cadeautjes voor hen zijn. Totdat blijkt dat de goedheiligman ze allemaal aan ene Katootje wil geven. De Pieten verdenken de sint ervan dat hij een vriendin heeft.

Het verhaal is geschreven door Rutger Lommerse. Sinterklaas wordt gespeeld door Klaas Jan Bierman. Verder spelen mee: heer Piet: Martijn Zuidland, postbode: Tinie Bierman, Bossebollie: Ties Pater, Gossiepossie: Roos Bierman, Krakkemikkie: Julian, Koekeloerie: Didi Ooms, Pepperoni: Jurre Pelser, Wauwwietje: Issis Zuidland, Makkiezakkie: Pim Bakker en Roelieboelie: Meynou de Boer. De regie is in handen van Jeannette van Wiltenburg-Zuidland. Souffleur: Tinie Bierman. het licht en geluid wordt verzorgd door Peter van Wiltenburg. De grime wordt gedaan door een paar enthousiaste moeders, Tinie en Jeannette.

De voorstellingen beginnen om 16.00 uur, de zaal gaat om 15.30 uur open.

De voorstelling meemaken? Reserveren kan via ReserverenElena@gmail.com.

Meer berichten