Wie doet er mee met de St. Georgecross in Spierdijk?
Wie doet er mee met de St. Georgecross in Spierdijk? ((Foto: Adobe Stock))

Begin seizoen met St. Georgecross in Spierdijk

SPIERDIJK - De mensen merken dat het laat licht is en vroeg donker, Sinterklaas is weer in het land en Kerstmis wordt ook binnenkort gevierd. Dat betekent dat voor de hardlopers het crossseizoen weer is aangebroken.

De eerste wedstrijden van het Runnersworld Hoorn crosscircuit zijn geweest en de laatste van dit circuit is traditiegetrouw in Spierdijk, de st. Georgecross. Deze loop wordt al jaren georganiseerd op de tweede zondag van december. Niet alleen is dit een mooie route over de dijk van de Wogmeer, de deelnemers kunnen ook geldprijzen winnen in de verschillende categorieën. Ook worden de laatste punten voor het Runnersworld Hoorn crosscircuit binnengehaald en de prijzen hiervoor uitgereikt. Voor iedere kandidaat ligt een leuke herinnering klaar.

Doe mee op 8 december of kom een kijkje nemen in of rond het sportcomplex van st. George, aan de dokter Bloemstraat in Spierdijk.. De start van de allerjongsten vindt om 11.00 uur plaats, de trimmers vertrekken om 11.20 uur en de senioren om 11.30 uur.

Meer berichten