Grenzenloos geeft twee concerten in de regio.
Grenzenloos geeft twee concerten in de regio. ((Foto: aangeleverd))

Beleef mooie kerstconcerten met koor Grenzenloos

REGIO - Iets bijzonders meemaken? Velen weten het al jaren: de optredens van koor Grenzenloos uit Obdam zijn een belevenis. Een bezoek aan één van de decemberoptredens van dit kleine maar krachtige koor, is voor hen inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Meemaken? Snelheid is daarbij geboden want de kaartverkoop voortvarend van start gegaan.

Grenzenloos kent zijn oorsprong in Obdam, maar dankzij de muzikale aantrekkingskracht bestaat de groep uit een zorgvuldig samengestelde regionale selectie van twaalf bewezen, stevige vocalisten. De zes zangeressen en zes zangers staan onder leiding van Rens Boerke. Een combo van vier muzikanten zorgt voor de begeleiding. Grenzenloos is te zien en te horen op zondag 15 december om 15.00 uur met het winterconcert Op weg naar kerst in De Herboren Toren, Burgerweg 62a in Burgerbrug. Op deze unieke locatie verzorgen de koorleden een heerlijke middag vol sfeervolle muziek. het publiek geniet in twee delen van het veelzijdige repertoire. Entree 10 euro. Kaarten via www.herboren-toren.nl

Of kom zaterdag 21 december om 20.15 uur naar het concert met aansluitend sing-in in 't Brakenkerkje, aan de Dorpsstraat in Obdam. Voor de pauze zingt het koor verrassende (kerst)nummers uit het uitgebreide repertoire. Na de pauze volgt de Sing-In. Tal van populaire, bekende kerstnummers worden meegezongen. Dit traditionele doe-het-zelf-concert staat garant voor een bijzondere en zeer geslaagde avond. Een kaart kost 10 euro en is te bestellen via arjan@manuelhoeve.nl of bel 0229-581891.

Meer berichten