Vergeet niet snel in te schrijven voor de Runnersworld-Polderloop in Obdam.
Vergeet niet snel in te schrijven voor de Runnersworld-Polderloop in Obdam. ((Foto: Kradowsky))

Aanmelden voor de Runnersworld-Polderloop van ARO'88 Obdam

OBDAM - ARO'88 houdt zondag 1 maart de 33e Runnersworld-Polderloop in Obdam, hardlopend of wandelend. Het jaarlijkse loopevenement staat garant voor een sportieve én gezellige ochtend, voor jong en oud en voor ervaren en beginnende hardlopers.

Het is tijd voor aanmelding om dit geweldige evenement mee te maken. Alle deelnemers gaan met een leuke herinnering naar huis; voor de snelste hardlopers in elke categorie zijn er mooie prijzen.

Voor de wandelaars en hardlopers zijn mooie route's uitgezet. Inschrijving (kan ook ter plaatse), start en finish worden gehouden op het sportcomplex van Victoria in Obdam, ingang tegenover het station.

Inschrijven kan voor de 1 en 3 kilometer wandelen en 5 en 10 kilometer hardlopen via www.inschrijven.nl.

Inschrijfgeld voor de jeugd tot en met 15 jaar is 2 euro bij voorinschrijving (op 1 maart 3 euro), vanaf 16 jaar bij voorinschrijving 6 euro (op de dag zelf 7 euro). Onder de voorinschrijvers worden een aantal mooie planten verloot.

Goed voorbereid aan de start verschijnen? Train met een acht-strippenkaart tijdelijk mee op dinsdag- en/of donderdag van 20.00 tot 21.15 uur. Zie www.aro88.nl.

Meer berichten