Het komische duo Anna en Irma.
Het komische duo Anna en Irma. ((Foto: aangeleverd))

Theatervoorstelling Anna & Irma in 't Kerkhuys in Spanbroek

SPANBROEK - De titel van de theatervoorstelling verklapt enigszins al waar de keuze van de liedjes op gebaseerd is; Anna en Irma zingen liedjes van hun eigen muzikale helden.

De theatervoorstelling bestaat, zoals u ondertussen gewend bent van dit duo, uit grappige sketches en prachtige luisterliedjes. Anna en Irma halen, ook voor deze voorstelling, weer alles uit de kast om een zo mooi mogelijk programma te maken. Ze zingen covers van popliedjes. "We proberen ons publiek te verrassen met nummers die niet direct voor de hand liggen. Die arrangeren we zo dat ze goed passen bij onze bezetting. Op die manier benutten we onze kwaliteiten optimaal! " Zowel Anna als Irma is van jongs af aan met muziek bezig. Anna kreeg op haar achtste haar eerste klassieke pianoles. Irma speelt zowel piano als gitaar. Anna: "Daar was ik zo jaloers op, dat ik ook gitaarles ben gaan nemen. Alle overige instrumenten spelen we allebei. Wij vinden het zo leuk wat we doen, dat we hopen dat op anderen over te brengen.''

De voorstelling Helden! is te zien op zaterdag 25 januari 2020 om 20.00 uur in 't Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek.

Kaarten voor de voorstelling kosten 12,50 per stuk en zijn te reserveren via www.annaursem.nl of via tel. 06-25471937.

Meer berichten