Victor Gymsport Obdam hervat trainingen

Algemeen
De kinderen zijn blij dat ze weer mogen trainen.
De kinderen zijn blij dat ze weer mogen trainen. (Foto: aangeleverd)

OBDAM - Door het Corona-virus konden de trainingen, maar ook alle wedstrijden en onderlinge wedstrijden/demonstraties niet doorgaan van Victor Gymsport Obdam.

Het bestuur hoopte dat de leden na de meivakantie weer van de gymzaal gebruik konden maken, maar hier is nog steeds geen toestemming voor. Daarom is contact gelegd met Voetbalvereniging Victoria-O om op de velden te trainen. Het bestuur van Victoria-O was heel welwillend en de leden mogen gebruik maken van de voetbalvelden. Dus na een periode van ongeveer twee maanden zijn de lessen van de vereniging weer gestart!

Het betreft gymlessen voor kleuters, recreatief turnen voor leerlingen van basisschool en voortgezet onderwijs, turnen jong talenten, selectie turnen, aerial dancing en free run. En dit alles bij de voetbal op het A-veld en een gedeelte van het C-veld. Ook de seniorengroepen van de dinsdagavond zijn begonnen. Zij starten vanaf de gymzaal en gaan wandelen, naar de jeu de boules baan of een andere buitenactiviteit doen.

Er is veel (digitaal) overlegd met het bestuur en de leiding. Er zijn protocollen geschreven, leden en ouders/verzorgers geïnformeerd en diverse (schoonmaak-)spullen aangeschaft. De toestellen kunnen en mogen niet uit de zaal naar buiten, maar wel is er voldoende klein materiaal verhuisd naar de velden.

Veel trainingen gaan buiten natuurlijk heel anders dan in de zaal maar het is zo fijn om weer aan de gang te gaan! En het prachtige weer van afgelopen week hielp ook mee.

Het bestuur dankt Voetbal Victoria-O voor hun gastvrijheid!

De trainingen zijn weer opgepakt.