Dolle Dozen Dagen bij kringloop & kadowinkel Sogges in Avenhorn

Algemeen
Kringloop & kadowinkel Sogges in Avenhorn.
Kringloop & kadowinkel Sogges in Avenhorn. (Foto: Elly Druif)

Ben jij een fanatieke puzzelaar, speel jij graag avonden lang spelletjes rond de tafel of ken je iemand die je een groot plezier zou doen een leuke puzzel of spel cadeau te geven? Daar organiseren wij iets leuks voor!

Op 7, 8, 9 & 10 oktober (woensdag t/m zaterdag) organiseren wij de Dolle Dozen Dagen. Deze dagen zullen in het teken staan van dozen vol puzzels en spellen die we in de afgelopen periode hebben ontvangen. Er zal dan ook een extra stelling komen te staan buiten.

De leuke actie tijdens deze Dolle Dozen Dagen is 3 halen, 2 betalen! De actie geldt op het halen van 2 spellen en 1 puzzel óf 2 puzzels en 1 spel. Het goedkoopste artikel krijg je gratis.
Gaat heel Koggenland massaal puzzelen én spelletje spelen met het gezin of kleine kring? Bovendien is dit ook een mooie kans om cadeautjes in te slaan. Voor verjaardagen, zomaar… óf voor de feestdagen die er alweer aan zitten te komen.

De Kringloop & kadowinkel SOGGES is gevestigd op Vijverhof 36, te Avenhorn. (Je kunt gratis parkeren bij winkelcentrum de Vijverhof.) 100% van onze opbrengst gaat naar Bake for Life! Zo dragen alle kopers bij aan onze missie. Achter de schermen zijn wij ook al fanatiek bezig met voorbereidingen voor de vólgende themadagen. Zo zal er in november een ‘koemarkt’’ plaatsvinden en ook zijn wij al druk bezig voor kerst. Houd ons in de gaten, want er komt nog zoveel leuks aan!

www.sogges.nl