Victoria O uit Obdam en Apollo’68 uit Hensbroek krijgen Fair Play prijs

Druk voor het doel van Apollo'68.
Druk voor het doel van Apollo'68. (Foto: Theo Annes)

OBDAM - De mannen van trainer Kees Koeman stelden niet teleur en Victoria O ging er 4 oktober met de winst vandoor. Na negentig minuten stond er 2-0 op het scorebord na de derby tussen Victoria O uit Obdam en Apollo’68 uit Hensbroek. Beide clubs kregen vooraf aan de wedstrijd de Fair Play prijs uitgereikt, omdat ze op een gedeelde eerste plaats stonden.

De teams waren vorig seizoen de sportiefste ploegen uit de regio en werden door de scheidsrechtersvereniging Westfriesland in het zonnetje gezet.

De thuisclub had in de eerste helft meerdere kansen om te scoren. Maar het kwam er niet van door goed keeperswerk van Wesley Mol. In de tweede helft scoorde spits Wesley Klaver fraai de beide doelpunten en werd daarom man of the match.

Het was rustig op het complex, waar het andere jaren rijen dik stond met supporters, waren nu slechts een klein aantal toeschouwers aanwezig. Voor belangstellenden was het mogelijk om de wedstrijd op internet te zien. Een unicum voor beide clubs.

De Fair Play prijs werd dubbel uitgereikt; Victoria O (l) en Apollo'68.