Comité Avondwandel4daagse verzorgt coronaproof wandelevenement in Obdam

Algemeen
Wandelen door het mooie Obdam.
Wandelen door het mooie Obdam. ((Foto: aangeleverd))

De Avond Wandel 4 Daagse ging vorig jaar in Obdam niet door in verband met het coronavirus. Het comité Avondwandel4daagse verzorgt, namens Victor Gymsport Obdam, een aangepast wandelevenement voor jong en oud.

De wandelaars mogen zelf bepalen op welke dag van de week ze gaan wandelen. Dit kan alleen, met familie of met vrienden en vriendinnen, zolang het maar kleine groepjes blijven. Aan deze wandeltochten zit een puzzelelement. Deelnemers maken kans op leuke prijzen. Meedoen kost niets!

Routes

De speeltuintjes route, 2,5 kilometer (zonder speeltijd ± 0,5 uur wandelen) op maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni, thema: sport. Maandag 7 tot en met zondag 13 juni, thema: jungledieren. Van maandag 14 tot en met zondag 20 juni, thema schoenen en maandag 21 tot en met zondag 27 juni, thema: sprookjes. Zoek tijdens de wandeling zes afbeeldingen, deze hangen achter de ramen van huizen op de route.

De verkenningsroute door Obdam, 5 kilometer (± 1 uur wandelen) op maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni, kleur: oranje. Maandag 7 tot en met zondag 13 juni: rood. Op maandag 14 tot en met zondag 20 jun: wit en maandag 21 juni tot en met zondag 27 juni: blauw. Verzamel zes letters en maak een woord. De letters hangen achter de ramen van huizen op de route.

Stuur de oplossing van elke wandeling vóór zondag 22.00 uur naar info-aw4d@victor-obdam.nl. Onder de juiste inzendingen wordt elke week per afstand één prijs verloot. Aan het einde van de vier wandelweken worden nog eens twee prijzen verloot onder de inzenders die viermaal de juiste oplossing instuurden.

Alle routes staan elke zondagavond uiterlijk om 20.00 uur op www.victor-obdam.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het evenement. Deelname aan de wandelingen is voor eigen risico.