Ouderennetwerk West-Friesland zoekt vrijwilligers

Algemeen
Stichting Ouderennetwerk West-Friesland zet zich in om de kwaliteit van het leven te verbeteren voor ouderen en hun naasten.
Stichting Ouderennetwerk West-Friesland zet zich in om de kwaliteit van het leven te verbeteren voor ouderen en hun naasten. Foto: aangeleverd

REGIO - Stichting Ouderennetwerk West-Friesland zet zich in om de kwaliteit van het leven te verbeteren voor ouderen en hun naasten. Dit doen zij op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Nu ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen en de vergrijzing toeneemt, zijn er veel zaken die anders georganiseerd moeten worden. In overleg met gemeenten, verzekeraars, zorg- en welzijnsorganisaties en woningcorporaties is Stichting Ouderennetwerk West-Friesland daar druk mee bezig. Maar de stichting heeft daarbij hulp nodig. Zij zoeken mensen die het fijn vinden om zich in een bepaald onderwerp te verdiepen. Wie vindt het leuk om mee te doen en inspraak te hebben op één van de thema’s? Ook donaties om de werkzaamheden te kunnen voortzetten zijn van harte welkom. Neem contact op via e-mail: ouderennetwerkwf@gmail.com . Meer informatie is te vinden op www.ouderennetwerkwf.nl .