Instrumentenproeverij bij Cool kunst en cultuur

Algemeen
Ontdek welk instrument het beste bij jou past.
Ontdek welk instrument het beste bij jou past. (Foto: Frits de Beer)

DIJK EN WAARD - Waarom voor één instrument kiezen, als je ook meerdere instrumenten kunt uitproberen! Tijdens de Instrumentenproeverij bij Cool kunst en cultuur maak je kennis met verschillende instrumenten en ga je vervolgens aan de slag met jouw drie favorieten. Ideaal voor iedereen die nog niet weet wat bij ze past, of zich wil oriënteren op muzikaal gebied. De Instrumentenproeverij (18+) gaat donderdag 28 oktober van start.

Laat je inspireren door dit muzikale menu

Ontdek het perfecte instrument voor jou

In de Instrumentenproeverij voor volwassenen proef je van allerlei instrumenten op het muzikale menu. In zeven lessen maak je kennis met verschillende blaas-, slag-, snaar- en toetsinstrumenten. Vervolgens volg je op de drie instrumenten die naar meer smaken nog eens twaalf verdiepende lessen. In de laatste les komt de originele groep weer bij elkaar om ervaringen van de cursus te delen en te laten zien wat iedereen geleerd heeft. Aan het einde ben je heel wat muzikale kennis rijker en ben je klaar voor het volgende niveau op jouw favoriete instrument!

Meer informatie & inschrijven

De cursus start donderdag 28 oktober om 20.15 uur. Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygen- of Meedoenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.