Extraatje voor minima Koggenland

Algemeen
Mensen die het met minder moeten doen krijgen een gift van gemeente Koggenland.
Mensen die het met minder moeten doen krijgen een gift van gemeente Koggenland. (Foto: archief Rodi Media)

Het Koggenfonds van de gemeente Koggenland biedt minima een extraatje in de dure decembermaand. Elk huishouden dat voldoet aan de voorwaarden komt in aanmerking voor een VVV-cadeaukaart van 100 of 200 euro.

Huishoudens die een periodiek bijzondere bijstand van het Zorgteam ontvangen én voldoen aan de voorwaarden, krijgen een brief waarin staat dat de VVV-cadeaukaart wordt toegekend. Hetzelfde geldt voor huishoudens die periodiek een uitkering van WerkSaam Westfriesland ontvangen en daarnaast voldoen aan de voorwaarden.

Minima die niet geregistreerd zijn bij het Zorgteam of WerkSaam Westfriesland kunnen het extraatje van het Koggenfonds aanvragen via https://www.koggenland.nl/form/aanvraagformulier-koggenfonds/informatie-vooraf-0-3 De aanvraag moet vóór 1 december 2021 zijn ingediend.

De voorwaarden en verdere informatie staat op www.koggenland.nl. Vragen? Neem contact op met het Zorgteam via zorgteam@koggenland.nl of bel 0229-548370. De medewerkers van het Zorgteam zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur.