Klussen gezocht in Westfriesland voor NLdoet

Algemeen
Een klusser aan het werk bij de Sint Jozefschool in Blokker tijdens NLdoet 2021.
Een klusser aan het werk bij de Sint Jozefschool in Blokker tijdens NLdoet 2021. Foto: aangeleverd

REGIO - Vrijwilligerspunt Westfriesland doet vrijdag 11 maart mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Maar liefst 540 enthousiaste leerlingen van het Oscar Romeo en Copernicus SG in Hoorn gaan zich dan inzetten voor maatschappelijke organisaties in Westfriesland. Handjes genoeg dus, maar Vrijwilligerpunt kan nog vrijwilligersklussen gebruiken. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klussen aanmelden bij Vrijwilligerspunt via mas@vrijwilligerspunt.com .

Een muurtje schilderen, schoonmaken, het tuintje voorjaarklaar maken, bloembakken vullen, onderhoudswerkzaamheden… in en om stichtingen, verenigingen, zorginstellingen of clubs liggen vast en zeker klusjes waar je maar niet aan toe komt. Dan is nu het moment om die klussen te laten oppakken, want de leerlingen draaien daar hun hand niet voor om. En voor de leerlingen een uitgelezen mogelijkheid om een maatschappelijke stage te doen en kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Ook handjes nodig?

Organisaties die vorig jaar hebben meegedaan waren super geholpen, zoals de Sint Jozefschool in Blokker: “Er is enorm veel gedaan vandaag: geschilderd, insectenhuisjes zijn in elkaar gezet, er is geveegd, grasgemaaid, basketbalnetten zijn opgehangen, geweldig. Alles is super goed geregeld door Vrijwilligerspunt. Het was echt een geslaagde dag!” Ook extra handjes nodig? Meld de klus aan via mas@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-216499 voor meer informatie.