Het gevoel van Kerstmis

Nieuws
Men@Work geeft 16 december, samen met Tight Formation, een kerstconcert in de hervormde kerk in Hoogwoud. (Foto: aangeleverd)
Men@Work geeft 16 december, samen met Tight Formation, een kerstconcert in de hervormde kerk in Hoogwoud. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

HOOGWOUD – Binnenkort is het Kerstmis; kaarsjes, gezelligheid en samenzijn met vrienden en familie. Dat gevoel van kerst wil popkoor Tight Formation samen met vocalgroup Men@Work graag overbrengen tijdens een sfeervol kerstconcert op zondag 16 december.
Tight Formation is een interkerkelijk popkoor dat bestaat uit dertig leden uit Nibbixwoud/De Weere en omgeving. De koorleden worden begeleid door pianist/dirigent Laura Tesselaar. Men@Work is een vocalgroup uit Spierdijk en omstreken en bestaat uit twaalf mannen en staat onder leiding van Frank Hoebe.
Kom in de ultieme kerststemming tijdens Het gevoel van Kerstmis met een uitgebreid kerstrepertoire vol met bekende en minder bekende decemberliedjes.
Het concert begint om 14.30 uur in de hervormde kerk, Radboudstraat 1 in Hoogwoud. De toegang bedraagt 10 euro. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de entree 5 euro. Reserveren via www.vocalgroupmenatwork.nl of Ron en Marieke Bleeker, tel. 0229-574103.