Afscheid burgemeester Posthumus

"Burgemeester is het mooiste ambt ter wereld!"

KOGGENLAND - Na een burgemeesterschap van bijna zes jaar neemt Posthumus eind maart afscheid van de gemeente Koggenland. "Ik heb dan de leeftijd bereikt waarop je volgens de wet moet stoppen. Graag neem ik persoonlijk afscheid van de inwoners. Ik nodig alle burgers daarom van harte uit voor de afscheidsreceptie die het college voor mij organiseert."

De receptie wordt dinsdag 26 maart gehouden van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn.

"Ik heb volop genoten van het zijn van (uw) burgemeester. Ik heb deze tijd als energie-gevend en warm ervaren. Met plezier kijk ik terug op bijzondere ontmoetingen, de betrokkenheid, het enthousiasme, de recht-door-zee mentaliteit en het gemeenschapsgevoel in onze veertien mooie dorpen."

Wie de receptie wil meemaken kan zich voor 15 maart aanmelden bij het bestuurssecretariaat via bestuurssecretariaat@koggenland.nl.

Cadeautip: bijdrage aan een houtwal voor rondom de boerderij waar de burgemeester en zijn partner gaan wonen. De gelegenheid voor een woordje richting de burgemeester is beperkt. Neem hierover contact op met de gemeentesecretaris, via a.beuker@koggenland.nl of bel 0229-548402.

Meer berichten