Wonen nabij de kust, de strand en het bos. Dat kan in De Bergensche Hoeck

  Bedrijf in Beeld

BERGEN - Waar nu nog het oude politiebureau aan de Joost Ivanghlaan zichtbaar is, vindt straks een ware metamorfose plaats. Straks kunt u hier genieten van een exclusief appartement voorzien van alle luxe. In totaal worden vijftien appartementen gerealiseerd waarvan negen in het hogere prijssegment.  Parkeren doet u in de kelder. Hier heeft u de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen of een box waar u met gemak vier tot vijf auto's kunt parkeren. Wel zo gemakkelijk, droog en veilig natuurlijk.

Mede dankzij de locatie en alle faciliteiten die de directe omgeving te bieden heeft, waaronder de Noord-Hollandse kust, het bos, de duinen en het strand, wordt De Bergensche Hoeck straks een heerlijke locatie om te wonen. U bevindt zich immers ook op loopafstand van het centrum van Bergen.

Duurzame Bouw

Natuurlijk kan het ook koud zijn in Bergen en dan wilt u graag een warme en behaaglijke woning die goed geïsoleerd is. Naast het feit dat de appartementen gasloos worden gebouwd worden ook de allernieuwste generatie aardwarmtepompen toegepast. In combinatie met een uitstekende isolatie waaronder triple beglazing en duurzame bouwmaterialen (waaronder aluminium kozijnen en schuifpuien) bent u goed voorbereid op de toekomst. U draagt daarmee bij aan het milieu en het is natuurlijk ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Luxe afwerking

De appartementen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd. Standaard wordt er vloerverwarming aangebracht die is aangesloten op de aardwarmtepomp. De aarde verwarmt niet alleen uw appartement maar koelt uw appartement ook in de zomer. Hoe prachtig is dat! De woning wordt een echt "smart house" want de thermostaat, de elektrische garagedeur en de videofooninstallatie wordt op domotica aangesloten. Uw badkamer mag u zelf samenstellen en daar is een ruime stelpost voor beschikbaar. De woningen op de begane grond hebben een tuin tot hun beschikking en een aantal  appartementen hebben zelfs een extra studio in de kelder. De penthouses op de 2e verdieping hebben een plafondhoogte van 3.30 meter en de kozijnen zijn zelfs 3.00 meter hoog. Luxe en daar kunt u de inrichting heel mooi op afstemmen. Om u alvast te helpen bij de inrichting hebben wij alvast advies gevraagd aan interieurarchitect Manon de Ruijter. Zij heeft elk appartement 2D ingericht zodat u een goed beeld krijgt van hoe u straks kunt wonen. Ook zijn wij een samenwerking aangegaan met Sander Zwart Interieur uit Akersloot. Zij maken exclusieve handgemaakte meubels en keukens en hebben een eigen op maat gemaakte meubelcollectie.

Zorgeloos Wonen

Zorgeloos wonen is meer dan zonder zorgen wonen. Het gaat erom dat het eenvoudig moet kunnen als u zorg aan huis nodig heeft. Dit kan gaan van een maaltijd aan huis tot een specialistisch iemand die bij u thuiskomt voor zorg. Met stichting Actiezorg van Magenta zijn wij een samenwerking aangegaan waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u meer weten over De Bergensche Hoeck ? Bel een van de verkoopmakelaars en kijk op de website www.bergenschehoeck.nl.

Meer berichten