Hoge kortingen én service bij EP:Beerepoot

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - De uitverkoop bij EP:Beerepoot is in volle gang! Kom langs en profiteer van extreem hoge kortingen. In alle winkels van EP:Beerepoot gelden kortingen tot maar liefst 50%, maar met 100% service. Wees snel, want op=op.

Partnerbijdrage dossier

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteren klanten van. Op alle producten geldt de garantie en service iedereen van EP:Beerepoot gewend is. Kom gezellig shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof. Natuurlijk volgens de RIVM richtlijnen. Een greep uit de aanbiedingen zijn te vinden in de folder in de bijlage van deze krant én op www.epbeerepoot.nl.

Bekijk online alle aanbiedingen. Breng meteen uw stem uit, want dit jaar is het weer mogelijk om op EP: te stemmen als Beste Winkelketen van Nederland. Het is bijna een jaar geleden dat EP:Beerepoot Hoorn door klanten werd verkozen tot Topwinkel 2019-2020. Een fantastische eer en dé bevestiging dat we goed op weg zijn met onze hoogwaardige serviceverlening. Maar we willen deze titel graag behouden. Na het uitbrengen van uw stem, maakt u kans op mooie prijzen!

Wist u dat de stoomoven- en inductie-workshops zijn weer hervat? In winkel Hoorn worden, in kleine groepen, de lekkerste workshops gehouden. Ga onder begeleiding van onze chefkok lekker aan de slag met de mooiste producten en ingrediënten.

U kunt zich ook weer inschrijven voor de barbecueworkshops, dus kijk snel op www.epbeerepoot.nl voor de beschikbare data en schrijf u snel in want vol=vol!

Kom gezellig shoppen. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.