Baanbrekend park SchermerBuiten: duurzaam, genieten én rendabel investeren aan de Ursemmerplas

Partnerbijdrage
Te koop: een mooie vakantiewoning in Ursem.
Te koop: een mooie vakantiewoning in Ursem. (Foto: aangeleverd)

Investeren met uitstekende rendementsverwachting in hoogwaardige, uitzonderlijk energiezuinige gebouwde bungalows. Of je wilt investeren voor de opbrengsten uit verhuur, voor eigen genot, of een combi van beide. Het kan in Ursem, waar rondom de bekende recreatieplas een luxe, ‘allelectric’ park SchermerBuiten zal ontstaan. De woningverkoop start deze zomer. De bouw gaat later dit jaar in oktober van start. In fases verschijnen 470 bungalows in verschillende afmetingen en uitvoeringen op percelen die variëren in grootte van circa 250 tot 500+ vierkante meter. Vrijwel alle woningen krijgen een uniek uitzicht op de vroegere zandafgraving, waarin voor hengelsporters een interessant visbestand wordt uitgezet. Daarnaast wordt het groenplan verrijkt met seizoengerichte heesters en bomen. Wonen, verblijven, varen, vissen en wandelen worden jaarrond een genot in deze natuurlijke schoonheid. 

Verder dan 0 op de meter 

In park SchermerBuiten staat kwaliteit in alle opzichten voorop; zorgeloos investeren in duurzaam onroerend goed, comfortabel wonen met oog voor natuur en milieu. De bungalows zijn extreem goed geïsoleerd, muisstil, licht vanbinnen, gasloos, en zeer onderhoudsarm. Bovendien leveren ze meer energie op dan ze verbruiken. Hierdoor kunnen ook elektrische fietsen, scooters en kan zelfs een elektrische Smart aan huis worden opladen met groene, zelf opgewekte stroom. 

Efficiënte, emissievrije bouw

Sleutelelement achter dit unieke totaalplaatje is het bouwproces: modulair met zeer innovatieve materialen. Dit leidt onder meer tot een 35% snellere bouw dan traditioneel. Het doel is om zo veel mogelijk met elektrische gereedschappen en voertuigen te bouwen en de stroom hiervoor zelf op te wekken. Emissievrije bouw dus. Op termijn wordt de bouwplaats opengesteld voor partijen die volgens dezelfde filosofie kennis en krachten met ons willen delen. 

Voor investeerders en zelfgebruikers

De woningen zijn interessant voor vele doelgroepen. Particulieren en investeerders kunnen woningen kopen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie hiervan. Het beheerbedrijf, SchermerBuiten Verhuur, gaat uitsluitend voor kwaliteit in de woning, op het park én in het gebruik. Eigenaren en investeerders worden zoveel mogelijk ontzorgd. Beleggers krijgen periodiek hun rendement overgemaakt zonder omkijken naar de verhuur. Het verwachte rendement is hoog en zal beter zijn dan de rente op de spaarrekening. 

Centraal in boeiende omgeving

Park SchermerBuiten in Ursem wordt een luxe, groene oase van rust. Bewoners en bezoekers krijgen onmiddellijk een gevoel van vrijheid en vakantie. Terwijl het zich midden in het markante Noord-Hollandse polderlandschap bevindt, ligt het maar een halfuurtje rijden van steden als Amsterdam, Hoorn, Alkmaar en Schagen. Ook de havendorpjes aan het Markermeer liggen binnen het halfuur, evenals het duingebied en de zandstranden van de Noordzee. 

Meer informatie is te vinden op www.schermerbuiten.nl.