Wie zingt er mee met de bekende Songfestivalkrakers?
Wie zingt er mee met de bekende Songfestivalkrakers? ((Foto: Pexels.com))

Zing mee met Songfestivalhits

  Cultuur

AVENHORN - In de aanloop naar het grote Eurovisie Songfestival in Rotterdam wordt vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020 in de Groene Toren van Avenhorn het project 'Evergreens Songfestival' gehouden.

Om het project te doen slagen, wil organisator Gemengd Koof Evergreen het evenement een mooie uitstraling geven. Naast een bijpassende aankleding van De Groene Toren en een spetterende presentatie van Arnold Kop worden ook geluidsmensen en bandleden ingehuurd om er een gezellige avond van te maken. Het evenement wordt met een afterparty afgesloten.

Om dit festijn te financieren doet Evergreen mee aan de Grote Clubactie. "De gemeente Koggenland geeft sinds een aantal jaren geen subsidie meer voor de kleine verenigingen en die moeten dus activiteiten organiseren om hun eigen broek te kunnen ophouden. Reden voor ons om mee te doen aan acties als deze", aldus het koor. Steun de vereniging door één of meerdere Grote Club-loten te bestellen via www.gemengdkoorevergreen.nl of op clubactie.nl. "Met uw steun kunnen we een fantastische avond verzorgen en de entreeprijzen betaalbaar houden. Wie weet wint u een van de vele mooie prijzen. Doet u mee? Alvast bedankt voor uw medewerking."

Meezingen met dit leuke project? De leden van Evergreen repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Groene Toren in Avenhorn.

Meer berichten