Hét moment - de bekendmaking van de opbrengst.t  p
Hét moment - de bekendmaking van de opbrengst.t p ((Foto: Aangeleverd))

Benefietdiner levert € 11.000,00 op voor SamenMeer

LANDSMEER - Een fantastisch diner, geheel belangeloos verzorgd door Frans Kelders en zijn leveranciers, muzikale optredens en een veiling van diverse schilderijen, objecten en bijzondere belevenissen: dit waren de ingrediënten van een benefietavond afgelopen zaterdag bij DCL SamenMeer.

Veel geld is er nodig om de inmiddels 30 jaar oude en deels versleten stoelen te kunnen vervangen. De aanwezige gasten, die allemaal € 80 euro hadden betaald voor een plekje aan de mooi opgemaakte dinertafels, genoten tussen de gangen door van het bruisende optreden van het Amsterdamse Zeedijkkoor en van het combo van saxofonist Ad Oud. De veiling werd op professionele wijze en met humor geleid door huisarts Kees Melcherts die deze zijn debuut in deze rol beleefde.

De totale opbrengst van diner en veiling waren maar liefst € 11.000,00. Van dit bedrag kan al ruim de helft van de stoelen worden vervangen. Tijdens de avond werd ook ceremonieel het nieuwe logo van SamenMeer onthuld. In de komende week wordt ook de tweede bus van het mooie nieuwe logo voorzien, en zal het onthulde bord boven de ingang worden geplaatst.

Meer berichten