Het Nationaal Dames Jeugd Koor zingt regelmatig in professionele series.
Het Nationaal Dames Jeugd Koor zingt regelmatig in professionele series. ((Foto: Marc Bolsius))

Nationaal Dames Jeugdkoor bij Zondag Middag Concert

LANDSMEER -  Het Nationaal Dames jeugdkoor treedt op zondag 15 december op in het Dorpshuis het Wapen van Landsmeer. 

Het Nationaal Dames Jeugd Koor zingt regelmatig in professionele series als de ZaterdagMatinee, de AVROTROS Vrijdagconcerten in Tivoli Vredenburg en het Zondagochtendconcert onder andere met het Radio Filharmonisch Orkest. In 2016 bracht het Nationaal Dames Jeugd Koor – ter herdenking van de Hongaarse Opstand in 1956 – de speciaal door Peter Vigh voor hen geschreven compositie 'És keressük az igazságot' (En we zoeken naar de waarheid) in première tijdens het Grachtenfestival.

Nu staan deze jonge vrouwen op 15 december in Het Wapen van Landsmeer. Ze zingen religieuze liederen uit diverse Europese landen en sluiten om in de kerstsfeer te komen na de pauze het concert af met de prachtige Christmas Carols van Benjamin Britten. De beste manier om de kerstdagen te beginnen.

Het programma van deze middag is tevens het toegangsbewijs. Te koop tegen contante betaling bij Bruna Landsmeer. Reserveren email zondagconcerten.landsmeer@gmail.com of via 020-4821876.Aanvang 14.00u,zaal open 13.30 uur. Calkoenstraat 27,Landsmeer. Meer informatie over de zondagmiddagconcerten is te vinden op zondagmiddagconcerten.nl.

Meer berichten